KURYE


          Evet sevgili Kurye arkadaşlar kısa süreli Ramazan bayramı biteli iki hafta oldu.. Hepiniz İstanbul sokaklarında deyim yerindeyse cirit atmaktasınız.. Motorlu kurye olarak çalışmanın getirilerinden birisi de bu olsa gerek. Güzel yanları da var elbette bu durumun nasıl derler motor kullanmak bir özgürlüktür ama tehlike oranı oldukça da fazladır.
          Kurye firmaları içinde yer alan KuryePERA Kurye şirketi Kadıköy semtinde Kadıköy Kurye logosu ile bir şubesini faaliyete geçirmiştir. Bu sayede KuryePera Kurye  firması kadıköy merkezli bireysel ve kurumsal müşterilerine sunmuş olduğu moto kurye hizmetlerindeki kaliteyi ulaşım mesafesini kısaltarak yükseltmeyi hedeflemektedir. Kadıköylü müşterilerimizin her zaman ki gibi motokurye ihtiyacında 0212 617 7060 numaralı telefonumuzu arayarak bizlere ulaşmaları halinde Operasyon merkezimizden Kadıköy kurye şubesine bağlı motorlu kurye'den en uygun olanı adresinize gönderilmektedir.

          KuryePERA Kurye bünyesinde çalışmakta olan saha elemanlarımız motorlu kuryelerin tamamı işlerinde oldukça tecrübeli olmalarına rağmen, düzenli olarak seminerler düzenleyerek hizmet kalitesini artırıcı önlemleri almak konusunda katılımcı seminerler yapmaktayız.. Bu sayede şirket içi çalışanlarımızın konumları gereği fark edemedikleri hususları bizzat birinci elden duymaları sağlanarak potansiyel hizmet kusurlarının önü alınmaya çalışılmakla birlikte oluşabilecek yeni fikirlere de katkı sunması amaçlanmaktadır.

  KuryePERA Kurye firmasına www.kuryepera.com adresinden de ulaşılabilmektedir. Siteyi ziyaret ederek firma hakkında bilgi alabilir ve şirket yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca firmanın İstanbul genelinde nerelerde şubeleri bulunduğunu öğrenebilirsiniz..
    Kısaca KuryePERA Kurye hakkında şunu söyleyebiliriz. Firma, şirketiçi çalışanları yani ofis elemanları ve sahada bulunan moto kurye elemanları ile yaptıkları işin ciddiyetinde olarak bireysel ya da kurumsal firmalara kurye hizmetleri vermektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KOZYATAĞI KURYE

Kalamış Kurye